Over

De Chinese stad Dunhuang was ooit een belangrijk knooppunt op de Aziatische zijderoute. Van handelaars tot doorreizigers: mensen van over de hele wereld ontmoetten er elkaar. Met Dun Huang streven wij, Yuan en Raymond, ernaar om jou Azië te geven. En dat in hartje Gent.

4
IMG 2013

Bij Dun Huang ga je niet gewoon winkelen. Je moet het eerder zien als een reis, want net zoals jij zijn we gastvrij en ontdekkend. Onze Aziatische speciaalzaak is al meer dan 10 jaar een knooppunt tussen Oost en West. Tussen twee continenten. Van smaken, geuren en kleuren. Voor mensen van om de hoek, en van alle uiteindes van de wereld. Dun Huang is een ontmoetingsplek.

Een klantgerichte en persoonlijke bediening, daar gaan we dag in, dag uit voor. Of je nu vaste klant bent, een toevallige passant, een professionele kok of een buitenlandse student: we helpen je met al je vragen, geven tips waar nodig of slaan gewoon graag een babbeltje. Jij staat bij ons centraal.

En we willen je graag blijven verrassen. Daarom wisselt ons assortiment wekelijks met nieuwe en onbekende producten. Je ontdekt de veelzijdigheid van Azië elke keer opnieuw, maar evengoed vullen we onze winkel met vaste waardes als saké, verschillende soorten Koreaanse snacks en ramen of Chinese kruiden. Je neemt sowieso een stukje Azië én een stukje Dun Huang mee naar huis.

Ontdek ons aanbod

4

Wil je graag meer weten over de Aziatische keuken?
We vertellen je de best bewaarde geheimen
op onze blog.

Naar de blog